Ne demek?

Wiki Article

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya rastgele bir evgin hâlet anında insanların binayı güvenle terk etmesini katkısızlar. Antrparantez çatı içinde oluşan esrar ve sıcaklığın hariçya geçmesine bariyer olabilir.

Çift kanatlı ivedili çıkış bapları, dünyaa rast açılan panik pas kullanılanarak imal edilerek yangın simultane yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara ehil modeldir.

 Buna bedel, bu kapının asli amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek yahut hafiflatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine için

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık yapılıp bu noktadan süfliya eğimi 50 dereceden elan lüks olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olası bileğil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Yangın Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına sargılı olmakla omuz omuza oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü takkadak çabucak boşaltma olmasını sağlayan bu hâlet sevimli kaybı olmaması sinein önemlidir.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en bel kemiği kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı essah itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayan ürkü Cenah mimarisında kullanılır. Muhatara takkadak ihtiyaç mahsus bu aparat olabildiğince fonksiyonel ve düzgün olmalıdır.

Yangın ve müstacel gestalt anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da anlatım edilen bu dizi bazı modellerde uygun kapı koluna nazir. 

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en ali kalite ve en muvafık hediye politikamıza usturuplu olacak şekilde üretilir.

Binalarda bulunan yangın bapları ve anne bapların kenarı teselsül yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kabilinden, bir odanın yürekindeki farklı bir oda bapsı da olabilir.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında sevimli ve mal kaybını önlemek amacı ile 120 dakika boyunca mürtefi ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış veçheüne muhik panik bar kolu bulunmasıdır.

Yangın merdiven kapkaloriın en saydam özelliklerinden bir ötekisi de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kat merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği mevzusundaki veri birikimimizi ve deneyimimizi, bediiyat ve modern düşüncemlarla birleştirerek ömür alanlarınıza bedel katmayı hedeflemektedir.

Gestaltlarda kullanılan Yangın Çıkış Kapısı her kapının aynı yangın direncine mevla olmadığını söyleyebiliriz. Şirket baplarının çoğu 30 dakikadır, bazı şirket baplarının alaz transfer süresiyse 60 dakikadır.

Report this wiki page